RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

RE-CREATIV » CASA SI GRADINA » CREATIV .... IN BUCATARIE SI CAMARA » Deserturi - Andreea Cristina

Deserturi - Andreea Cristina

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Deserturi - Andreea Cristina la data de Dum 24 Mar 2013 - 22:29

andreea cristina

avatar
Ucenic
Ucenic
Acesta e un tort facut de mine de ziua sotului.

2 Re: Deserturi - Andreea Cristina la data de Lun 25 Mar 2013 - 9:34

MNiko

avatar
Admin
Admin
Felicitari pentru realizarea acestei forme deosebite de tort.

Am vazut ca iti place sa faci torturi diverse si poate ca si alte tipuri de prajituri, asa ca ti-am creat si o galerie separata pentru tot ce tine de bucatarie. Poate ne pui aici si dinretetele tale.

http://www.mamicreativ.com

3 Re: Deserturi - Andreea Cristina la data de Lun 25 Mar 2013 - 9:58

andreea cristina

avatar
Ucenic
Ucenic
MNiko a scris:Felicitari pentru realizarea acestei forme deosebite de tort.

Am vazut ca iti place sa faci torturi diverse si poate ca si alte tipuri de prajituri, asa ca ti-am creat si o galerie separata pentru tot ce tine de bucatarie. Poate ne pui aici si dinretetele tale.
multumesc.torturile pe care le fac imi place sa arate bine.

4 Re: Deserturi - Andreea Cristina la data de Vin 29 Mar 2013 - 9:04

andreea cristina

avatar
Ucenic
Ucenic

CORNURI CU GEM
Cantitatile sunt pentru 20 de cornuri.
-1kg faina
-600 ml apa
30gr drojdie
-sare
-20 ml ulei
-2 lingurite de zahar
gem
-coaja rasa de la o portocala
amesteci faina cu sarea,apa,uleiul si coaja de portocala(framanti ca la paine)pina se amesteca toate.intr-o cana pui apa calduta cu drojdia si zaharul.amesteci si lasi sa se topeasca zaharul.dapa aceea pui drojdia peste amestecul de faina,ulei si apa.se framanta si se lasa la dospit o ora.apoi intinzi cate putin den coca si tai triungiuri.in fiecare triunghi pui putin gem(daca e prea mult sau prea moale gemul o sa iasa din cornuri)si incepi sa rulezi de la baza triunghiului spre varf.asezi cornutile intr-o tava tapetata cu ulei si le mai lasi acoperite sa se mai dospeasca.le punem apoi in cuptorul incins la 200 de grade timp de 15 minute.dupa ce s-au copt se scot din cuptor si se ung cu miere sau sirop din apa cu zahar.

5 Re: Deserturi - Andreea Cristina la data de Vin 29 Mar 2013 - 9:31

MNiko

avatar
Admin
Admin
Nu par asa greu de facut. Cred ca o sa le incerc si eu dar scot din reteta coaja de portocala. Eu nu mai folosesc asa ceva de cand am copii pt ca am tot citit ca toate citricile sunt injectate doar in coaja cu niste substante ca sa reziste la transport si sa tina mai mult. Si se pare ca substantele alea ar fi cam toxice.

http://www.mamicreativ.com

6 Re: Deserturi - Andreea Cristina la data de Vin 29 Mar 2013 - 9:45

andreea cristina

avatar
Ucenic
Ucenic
poti folosi ce esente iti plac in loc de coaja de portocala.depinde de gusturile fiecaruia.

7 Re: Deserturi - Andreea Cristina la data de Vin 29 Mar 2013 - 10:24

MNiko

avatar
Admin
Admin
O idee buna. Multumesc.

http://www.mamicreativ.com

Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum